Η Β. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται σήμερα στο χώρο παραγωγής στεφανιών ποδηλάτων.

Η ιστορία μας

Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το έτος 1969 από το Βάϊο Παπαδάκο, με έδρα ένα μισθωμένο κατάστημα στην πόλη της Καρδίτσας, μόλις 45,00 τ.μ., με αντικείμενο την επισκευή και εμπορία μοτοποδηλάτων.

Χάριν στην εργατικότητα και τις καλές δημόσιες σχέσεις η επιχείρηση αναπτύχθηκε προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και καθιερώθηκε, με συνέπεια να χρειαστεί, λόγω της μεγάλης ανάπτυξης της εργασίας, να στεγαστεί σε άλλους χώρους μεγαλύτερους και έτσι το 1980 μεταστεγάζεται σε δύο νέα νοικιασμένα καταστήματα, επιφάνειας 110,00 τ.μ. & 80,00 τ.μ. Με συνεχή άνοδο και ευρύτερο κύκλο εργασιών δημιουργήθηκε η ανάγκη εύρεσης κατάλληλων αποθηκευτικών χώρων και έτσι νοικιάζεται αποθήκη, επιφάνειας 160,00 τ.μ., ενώ το αντικείμενο των εργασιών της επιχείρησης διευρύνεται με αντικείμενο της δραστηριότητας την εμπορία και εισαγωγή ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, ενώ ταυτόχρονα ο τζίρος της ξεπερνά τα 12.000.000 δρχ. Ωστόσο, αυτή η αλματώδης αύξηση των εργασιών οδηγεί στην ανάγκη απόκτησης ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, περιλαμβανομένων ενός καταστήματος έκθεσης ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, αλλά και ενός συνεργείου επισκευής αυτών και έτσι η επιχείρηση με ιδία οικονομικά μέσα και μικρή τραπεζική δανειοδότηση ανεγείρει ιδιόκτητο κεντρικό κτίριο τεσσάρων (4) ορόφων στην πόλη της Καρδίτσας, συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ., όπου και εγκαθίσταται από το έτος 1997.

Το 2006 η ατομική επιχείρηση μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρεία και το 2009 μετά από απορρόφηση δημιουργήθηκε η ανώνυμη βιοτεχνική και εμπορική εταιρεία, ενώ έχουν ήδη εισχωρήσει σε αυτήν οι τρεις γιοι του ιδρυτή Βάϊου Παπαδάκου, οι οποίοι στελεχώνουν σήμερα την εταιρεία και βάσει των εξειδικευμένων γνώσεων που έχουν, της διορατικότητας, της ευστροφίας και της εντιμότητας που τους διακατέχει, έχουν ήδη αναλάβει όλον τον κύκλο των εργασιών της εταιρείας, ώστε να διευρύνουν ακόμα περισσότερο την ανάπτυξή της, ξεκινώντας νέες συνεργασίες με εταιρείες του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού και δημιουργώντας τις βάσεις για το εξαγωγικό προφίλ της εταιρείας.Το 1987 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για τον νομό Καρδίτσας τα ποδήλατα IDEAL και ORIENT.Το 1998 τα μοτοποδήλατα και scooter της KYMCO ,το 2000 της YAMAHA και αρκετά χρόνια αργότερα το 2015 της HONDA.

Στις αρχές του 2010 πραγματοποιείται ένα μεγάλο όνειρο της οικογενειακής επιχείρησης, η κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής στεφανιών ποδηλάτων, συνολικής εκτάσεως 2.000 τ.μ., ενώ λίγα χρόνια μετά, το 2016, ξεκινούν σταδιακά οι εξαγωγές της εταιρείας με απώτερο σκοπό την καθιέρωση και την αναγνώριση στο χώρο της παραγωγής στεφανιών.

TOP

Search www.papadakossa.gr

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.